Weboldal készítés, Webdesign

Weboldal, ami
garancia a sikerre!

Hódítsd meg a piacot egy modern weboldallal!

Weboldalak készítése marketingrendszerekkel és automatizálással, 
melyek növelik a kiszámítható eladásokat és több megkeresést hoznak!

Töltsd ki igényfelmérő kérdőívünket...

Kérj ingyenes konzultációt!

Rólunk

Milyen egy jó weboldal?

Az a küldetésünk, hogy automatizálással, a mai trendeknek és technikai követelményeknek megfelelően segítsük a vállalkozásokat egy kiváló honlappal, és keresőoptimalizálással javítjuk a weboldal helyezését a találati listán.

Egy jó honlap fontos része a marketingnek, amin akár vállalkozásod sikere is múlhat. Egy összecsapott vagy elavult honlap inkább árt a vállalkozásnak, mint használ.

Milyen egy jó weboldal?

SEO

Milyen egy keresőoptomalizált weboldal?

A keresőoptimalizált vagy keresőbarát webhely olyan weblap, amely úgy készült, hogy megfeleljen a Google (és a Bing, a Yahoo, a DuckDuckGo stb.) szabályainak arra vonatkozóan, hogy kik jelenjenek meg a keresőmotorok találatai között.

Fontos, hogy webhelye már az első naptól kezdve keresőbarát legyen, mivel a későbbiekben költséges lehet a teljes feldolgozás.

A webhelyének legalább a következőnek kell lennie:

Weboldal készítés folyamata

Növeld vállalkozásod 6 egyszerű lépésben!

1. Lépés

Konzultáció, Tanácsadás

Gondolja végig, mire van szüksége…

Az első lépés a személyes találkozó, amikor átbeszéljük, hogy pontosan mi lesz az üzleti weboldalad célja. Átnézzük a céged értékeit, szolgáltatásaid, célcsoportod és röviden átvesszük, hogy hogyan lehet minél hatékonyabban a weben megjeleníteni ezeket.
Vállalkozásáod megértése lehetővé teszi számunkra, hogy miben tudunk a legjobban segíteni egy olyan webhely létrehozásával, amely az Ön céljait szolgálja.

2. Lépés

Tervezés és építés

Közösen megtervezzük, majd felépítjük…

A személyes találkozón átbeszélt és összegyűjtött információk alapján megtervezem az leendő weblapod strukturális felépítését, majd elküldöm számodra jóváhagyásra. A tervezés során folyamatos visszajelzést kérek. Ha elégedett, elkezdjük böngészhető, üzleti weboldallá alakítani a dizájnt.

3. Lépés

Visszajelzés

A finomhangolás következik…

Megosztunk egy linket, amelyen keresztül áttekintheti a webhelyet, és visszajelzést küldhet. Addig csiszoljuk a weboldalt, amíg mindketten elégedettek nem leszünk a végeredménnyel.

4. Lépés

Új weboldal indítása

Engedd el a világnak…

Webhelyét több eszközön is teszteljük, majd összekapcsoljuk az Ön domainjével. Ekkor egy utolsó ellenőrzés történik, hogy minden a helyén legyen és az indulás biztosan zökkenőmentesen történjen meg, majd a kívánt időpontban élesítjük.

5. Lépés

Képzés és támogatás

Ismerje meg az alap szerkesztéseket…

Megtanítjuk, hogyan szerkesztheti saját maga híreit, blogját….
Személyre szabott oktatóanyagot is biztosítunk, hogy mindig legyen mire támaszkodni.

6. Lépés

Support, utánkövetés

Ha nincs aki, karbantartaná…

Nem létezik biztonságos weboldal utánkövetés és karbantartás nélkül. Természetesen igény esetén, teljeskörű támogatást kaphatsz az üzleti weboldalad zökkenőmentes futtatásához, SEO és tartalom stratégia terén.
Többfajta havidíjas konstrukció közül is választhatsz.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Kérjen árajánlatot, kérdezzen, adjon visszajelzést – bármire van szüksége, mi segítünk.

Töltse ki igényfelmérő kérdőívünket, és mi elküldjük hozzávetőleges árajánlatunkat!

weboldal megrendelés

Mit kapsz a weboldaladhoz?

Segítség az egyedi domain név megvásárlásához

A domain név vagy webcím nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az oldalad elérhető legyen az interneten. Igény esetén segítséget adunk a megvásárlásához.

Segítség a tárhely megvásárlásához

Tárhelyre a weboldal üzemeltetéséhez illetve adatok (online) tárolásához van szükség. Igény esetén tanácsot adunk a kiválasztáshoz ill. segítünk a megvásárlásánál.

Weboldal készítés, webfejlesztés

Weboldal elkészítése magába foglalja a látványtervektől kezdve, a felépítésen vagy programozáson át, egészen a alap keresőoptimalizálást is.

Közzététel előtt a weboldalat teszteljük

Tesztelés során a átnézzük a legapróbb részletekig a weboldalt, és likvidálják a hibákat. Ellenőrizzük, hogy minden szakasza reszponzív legyen

Utómunka

Az utómunka magába foglalja az élesítés után felmerülő problémák javítását, a rendszer frissítését 30 napon belül.

Készen áll a keresőmotorok számára az első naptól

A felhasználói élményre és a Google bevált gyakorlataira épülő új webhely készen áll arra, hogy a közzététel napjától online megtalálható legyen.

Biztonságos

Kizárólag a legmodernebb és legmegbízhatóbb technológiákat és eszközöket alkalmazunk, miközben kiemelt figyelmet szentelünk a biztonságnak is.

Weboldal készítési csomagok

Válaszd ki a számodra megfelelő weboldal készítési csomagot, és hozd ki a maximumot a vállalkozásod online jelenlétéből.

Weboldalunk néhány népszerű funkciója

inspiráció

Legnépszerűbb dizájn elemeink:

Portfólió

Néhány legutóbbi munkánk

Leggyakoribb kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

Célom hogy a lehető legrövidebb idő alatt elkészüljek az oldaladdal, de ez sok mindentől függ. A projektek 90%-ánál várhatóan 2-6 héten belül befejeződnek.
A webhely méretétől és az ügyfelek reakciókészségétől függően ez tovább tarthat.

Webhelyed ára a mérettől és attól függ, hogy mit szeretnél, vagy hogy milyen legyen. Tekintse meg webdesign- és -fejlesztési csomagjainkat , hogy képet kapjon arról, mennyire megfizethető.

Első körben az igények felmérése kezdődik. Az igényfelmérő kérdőívvel felmérjük az igényeidet, amire kb.: 20-30 percet kell szánnod. Javaslom hogy ezt egy nyugodt környezetben töltsed ki.
Ezután a projekt megismerése következik és az árajánlatadás. Amennyiben megfelelőnek találod az ajánlatomat, szerződünk és indul a weboldal készítés projekt.

Az első és legfontosabb a Domain név. A kiválasztott domain nevet ellenőrizni kell hogy szabad-e.

A domain név és a tárhely megvásárlásában minden segítséget megkapsz tőlem, hogy ne érezd magad elveszve. Neked első dolgod hogy a domain neveden gondolkozz és ellenőrizd, hogy szabad-e.

Hacsak nem szeretne webhelyet építeni, és nem szeretné élőben (online) üzemeltetni, akkor igen, feltétlenül szüksége van tárhelyre.

A weboldal fenntartási költségek:
Ezek közül a legáltalánosabb a domain név, a weboldal tárhely és az SSL tanúsítvány fenntartása.

Weboldal fenntartás árak, költségek
Domain név (.hu)2500 – 5.000 Ft / év
Weboldal tárhely18.000 – 400.000 Ft / év
SSL Tanúsítvány0 – 99.000 Ft / év

A tartalmakat Tőled várjuk, de szükség szerint segítünk, javasolunk tartalmi elemeket. De a tartalom valódiságáért, a képek jogtisztaságáért te felelsz. Az illegálisan felhasznált tartalmak, képek felhasználása üzletileg és anyagilag károkat okoz a vállalkozásodnak.

A keresések döntő többsége ma már mobilon keresztül történik. A jövőben ez a szám csak nagyobb lesz. Az asztali gépeket szinte már csak az irodákban használják. A mindennapi életben a mobil vette át a főszerepet.

Ha bármilyen kérdése van számlákkal, bankkártyás fizetéssel vagy bankszámla adatainkkal kapcsolatban, kérjük,
hívjon minket a +36 (30) 535-9350
telefonszámon, vagy keressen személyesen Vecsés, Fő út 148. házszám alatt található üzletünkben,

Telepítem a keresőoptimalizáláshoz (SEO-hoz) szükséges programokat. Az alap csomagban az oldalakhoz a kulcsszavakat és az egyéb információkat neked kell megadnod. Természetesen segítek, tanácsot is adok, de a vállalkozásodat te ismered a legjobban.

Miután sikeresen átadtam az új weboldalad, igény esetén egy karbantartási szerződést írunk, amiben minden információt megtalálsz.

Weboldalunk a Windows 98, Windows XP, Windows 2000, Windows Vista, Mac OSX 10.3.9 és újabb rendszereket támogatja. A Linux disztribúciók jelenleg nem támogatottak.

Egyértelműen. Erősen ajánljuk e-kereskedelmi áruházaink egyikét minden terméket értékesítő vállalkozás számára. Olyan ez, mint egy üzlethelyiség, amely a nap 24 órájában, a hét 7 napján nyitva tart.

Igen! Gondoskodunk róla, hogy pontosan tudja, hogyan kell szerkeszteni webhelyét.

Hívja a +3630 535-9350 -es telefonszámot H-P: 09:00-17:00 között, vagy küldje be kitöltve a kapcsolati űrlapunkat, vagy írjon üzenetet a webdesign@vortexcomputer.hu e-mail címre. Személyesen Vecsés, Fő út 148. házszám alatt található üzlethelyiségben tud kapcsolatba lépni velünk nyitvatartási időben.

Kezdő lépés: Igényfelmérő

Igényfelmérő kérdőív

Igenyfelmero kerdoiv

Kérlek töltsd ki a kérdőívet, hogy minél jobban megismerhessük tevékenységed!
Kb. 20-30 percedet veszi igénybe, nyugodt körülmények között töltsd ki és figyelj a minél pontosabb
válaszokra. 

Kapcsolati adatok

Jelenlegi állapot

Mi a célod a weboldallal?

Design

Funkcionalitás

Tartalom elkészülése

Végső kérdések

Miután megkaptuk üzeneted, azt feldolgozzuk, és pár munkanapon belül jelentkezni fogunk  telefonon vagy online formában, egy megbeszélés időponttal és a lehetőségekkel.

Dolgozzunk együTT!

Kapcsolat

Amennyiben kérdésed van, legyen az egyszerű információkérés, együttműködés, vagy üzleti megkeresés, örömmel állunk a rendelkezésedre.

Elérhetőség

Közösségi média

Írj üzenetet