IGAZOLVÁNYKÉP KÉSZÍTÉS
Vecsésen, 5 perc alatt

Üzletünkben vállaljuk igazolványképek készítését jogosítványhoz, vízumhoz vagy bármilyen dokumentumhoz, ill. egyéb felhasználási területre, szabványos és egyedi méretben.

Üzletünkben különböző országok által előírt vízumképek elkészítését is vállaljuk!

Digitális és papír alapú fényképeket egyaránt készítünk.
A repülőtér közelsége miatt sokan fordulnak hozzánk vízumkép igényükkel, így széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a vízumkép készítés terén.

Igazolványkép készítés árlista

Vecsés, Fő út 148. szám alatti üzletünkben nyitvatartási időben: Hétfőtől – Péntekig: 09:00-17:00 között tudunk azonnal elvihető igazolványképet készíteni.

Az online rendelt papír formátumú igazolványképek postázásához +1000 Ft szállítási költséget számítunk fel, amelyet a választott képek árához hozzáadunk.

A kész képet azonnal el tudjuk küldeni Önnek akár e-mailben is, így használhatja önéletrajzába, vagy felteheti közösségi oldalakra is!

 • Igazolványkép 4 db papírképpel: 2.500 Ft

  35 mm x 45 mm-es méretben

 • Igazolványkép 2/4 db papírképpel: 4.000 Ft

  35 x 45 mm-től eltérő méret esetén, (2 db kép ha nagyobb, 4 db, ha kisebb)

 • Igazolványkép 2/4 db papírképpel, digitálisan is átadva 5.000 Ft

  35 x 45 mm-től eltérő méret esetén (2 db kép ha nagyobb, 4 db, ha kisebb)

 • Igazolványkép 8 db papírképpel: 3.000 Ft

  35 mm x 45 mm-es méretben

 • Igazolványkép digitális képként e-mail-ben: 3.000 Ft

  pl.: Önéletrajzhoz

 • Igazolványkép 4 db papírképpel, a megrendelőnek digitálisan is átadva: 3.500 Ft
 • Igazolványkép 8 db papírképpel, a megrendelőnek digitálisan is átadva: 4.000 Ft
 • Igazolványkép hozott digitális fényképről: +500 Ft!

  Az ára: a választott igazolványkép típus költsége + 500 Ft
  Az otthon készített fényképek nem minden esetben felelnek meg hivatalos célokra, ezért garanciát csak a nálunk fotózott igazolványképekre tudunk vállalni!

Népszerű igazolványképek...

Bemutatunk néhány példát üzletünkben leggyakrabban előforduló igazolványkép és vízumkép igényekről.
Ezeken kívül számos méretű és szabványú igazolványt is készítünk. Pl.: 2,5 x 3,5 cm-es könyvelői képet, stb…

Biometrikus
fénykép

Biometrikus igazolványképet készítünk szabványos fehér háttérrel, megfelelő világítással és képkivágással, előírás szerinti méretezéssel.

Hagyományos igazolványkép

Fehér háttér előtt készítünk magyar szabvány szerinti igazolványképet bérlethez, jogosítványhoz, GKI kártyához vagy bármilyen dokumentumhoz.

Nemzetközi jogosítványhoz fotó

A nemzetközi jogosítványhoz is készítünk képeket, amelyek megfelelnek a szabványos méretkövetelményeknek.

Önéletrajzhoz digitális fotó

Az önéletrajzhoz szükséges fotóhoz is segítséget nyújtunk, hogy a legmegfelelőbb és szabványos kép kerüljön be az önéletrajzodba.

USA vízumkép (USA Green Card)

Az amerikai vízumképnek több speciális feltételnek meg kell felelni, amelyet a nagykövetségen szigorúan ellenőriznek

Vízumlottóhoz
(DV Lottery) kép

A vízumlottóhoz készült fényképek speciális beállításokat igényelnek. Az elkészült képeket gondosan méretezzük és digitális formában, emailben továbbítjuk.

Orosz vízumhoz igazolványkép

Az orosz vízumigényléshez aktuális fénykép szükséges. A mérete 35 x 45 mm, fehér háttérrel. Látszódni kell mindkét fülnek, a szemeknek nyitva kell lenni! A fej mérete nagyjából a kép 75 százalékát fedi le.

Kínai vízumhoz igazolványkép

A kínai beutazáshoz szükséges vízumhoz egy aktuális fényképet kell benyújtani. A kínai nagykövetség speciális követelményeket ír elő a fényképpel kapcsolatban.

Az alábbi országok vízumképeit rendszeresen készítjük:

Már meglévő fotóból is készítünk igazolványképet online megrendeléssel...

Ha van egy jó felvétel Önről, és szeretné igazolványképként megrendelni, akár háttér eltávolítással is kérheti.

Elkészült képeit vegye át üzletünkben vagy kérje +1000Ft-ért házhozszállítással és pár nap múlva megérkeznek fényképei a kért címre.

Figyelem! Az otthon készített fényképek legtöbb esetben nem felelnek meg hivatalos célokra, a rengeteg szabály miatt, ezért garanciát csak a nálunk fotózott igazolványképekre tudunk vállalni! Amennyiben biztosra szeretne menni, jöjjön el személyesen üzletünkbe egy igazolványkép készítésre!

Gyakran Ismételt Kérdések

Bármilyen dokumentumhoz tudunk igazolványképet készíteni, melyhez fehér háttére van szükség. Nagy tapasztalattal rendelkezünk, és ismerjük az országok vízum- és igazolványkép követelményeit, a fizikai és digitális méreteit is. 

Nem szükséges az előzetes bejelentkezés, üzletünk nyitvatartási idejében néhány perc alatt elkészítjük az igazolványképet. (Nyitvatartás: H-P: 09:00 – 17:00)

Szabvány szerint nem mosolyoghat az igazolványképen. Zárt szájjal, semleges arckifejezést kell mutatnia.

Az igazolványképen nem engedélyezett viselni sapkát és sálat. A világos, egyszínű ruhadarabokat kerüljük, mert ezek könnyen összeolvadhatnak a háttérrel, aminek el kellene különülnie tőlük. Ajánlott viselni színes, de visszafogott ruházatot, ami nem zavarja meg a fénykép összhatását.

Igen, hordhat szemüveget, amennyiben nem változtatja meg a szeme természetes színét és a fény nem tükröződik vissza és a szemüvegkeret nem takarhatja el a szemet.

Igen, hordhat sminket az igazolványképen, amennyiben az arca természetes jegyeit nem takarja el és nem változtatja meg a smink.

Igen, de érdemes olyankor ellátogatni üzletünkbe, amikor a pici ébren van, mert mindenképpen nyitott szemmel kell készülnie a fotónak.

Üzletünkben, csak fehér háttér előtt készülő igazolványképeket tudunk készíteni. Ha színes háttérrel készülő képre van szüksége, akkor fotó stúdiónkban tudunk portfólió képeket készíteni egyedi ár alapján. A portfólió képekhez előzetes időpont egyeztetés szükséges!