Számítógép szerviz

Asztali számítógép, PC javítás üzletünkben és szervizünkben személyesen vagy kiszállással a helyszínen.

Számítógép szerviz és összeállítás

Számítástechnikai üzletünkben teljeskörű megoldásokat nyújtunk:

  • asztali számítógépek javításában és
  • konfigurációk összeállításában,
  • számítástechnikai problémák megoldásában

magán személyeknek, könyvelőknek vagy cégek számára. 

A javítás során a szervizes kollégák ügyelnek arra, hogy személyes adatai biztonságban maradjanak.

Hibafeltárás

Nem indul a gép? Lassú? Valami nincs rendben a géppel? 

Hozd el számítógéped, majd a bevizsgálást követően a számodra legjobb megoldást fogjuk javasolni. 

A hibamegállapítás után, figyelembe vesszük, hogy gazdaságos-e a javítás valamint kell-e valamit még bővíteni a gépen, hogy korszerű és használható legyen. 

A végső döntés az Öné, mi átadunk minden fontos információt és lehetőséget, a problémákat hétköznapi nyelven magyarázzuk el, hogy könnyebben tudjon választani.

Év tapasztalat
1 +
Feltárt hiba
0 +

Szoftveres karbantartás / telepítés / beállítás

Szoftveres karbantartásra akkor lehet szüksége, ha belassult a gépe. Ezt okozhatja a túl sok program, de az is, hogy a telepített programok nem megfelelően lettek beállítva. Súlyosabb problémák esetén, vagy egyes alkatrészek cseréje után az operációs rendszer telepítése is elengedhetetlen.

Operációs rendszerek

Egy rosszul beállított rendszer nagyon lassú tud lenni, időnként lefagyhat és bizonyos funkciók nem működhetnek.

Vírus védelmi programok

Segítünk beszerezni, feltelepíteni illetve beállítani az Ön által használt vírusvédelmi szoftvereket.

Grafikai szoftverek

Képszerkesztő- képnézegető programot vagy vektorgrafikus alkalmazást keres? A kiválasztástól a beszerzésen keresztül a telepítésig és beállításig mindenben tudunk segíteni.

Egyéb szoftverek

Segítünk kiválasztani, telepíteni vagy beállítani minden olyan szoftvert, amelyet Ön napi munkája során igénybe vesz, legyen az irodai, könyvelői vagy bármilyen program.

Külső - belső tisztítás

Legyen szó asztali számítógépről vagy laptopról ugyanolyan fontos, hogy számítógépe belül is tiszta legyen. A számítógép teljesítményét nemcsak a szoftver terheltsége és hibái befolyásolhatják, hanem például a ventilátorok miatt felhalmozódó por is.

Az évek során rengeteg kosz, por, szösz és hajszál kerülhet a laptop hűtőrendszerébe, amely eltömítheti a hűtőbordákat, így a hő nem tud megfelelően távozni a számítógépéből.

Belső tisztítás

Otthon, a számítógép belső tisztításához csak akkor fogj hozzá, ha már lejárt a garancia időszaka, mert különben a szétbontással elveszítheted a jótállást. Ha mégis így döntesz, a legelső és legfontosabb lépés az, hogy áramtalanítsd a gépet.

Külső tisztítás

Mindenek előtt áramtalanítani kell a készüléket!
A tisztítószert sose permetezze közvetlenül a monitorra vagy a billentyűzetre, hanem csak egy puha, mikroszálas megnedvesített kendővel töröljük át óvatosan.

BIOS / UEFI Frissítés

A BIOS (Basic Input/Output System) illetve a UEFI (Unified Extensible Firmware Interface) egy beépített firmware, amely az operációs rendszer betöltése előtt fut, és az alapvető hardverfunkciókat kezeli. A modern Dell számítógépek gyárilag a UEFI megoldással készülnek. A BIOS, illetve az UEFI illesztőfelületként működik a számítógép hardvere és az operációs rendszer között.

Ez a rendszer felelős az alapvető rendszerbeállítások, az indítási folyamat felügyelete és az eszközök inicializálása, például a merevlemez, a memória, a videokártya stb. Ez az első szoftver, amely elindul a számítógép bekapcsolásakor, és alapvetően befolyásolja a rendszer működését és kompatibilitását.

Általánosságban elmondható, hogy a BIOS / UEFI rendszerétmennyiben a BIOS vagy az UEFI nem naprakész, előfordulhatnak kompatibilitási problémák a számítógépedben, például nem működik megfelelően az USB vagy az internetkapcsolat, kék halálnak nevezett képernyőt tapasztalsz, és hasonló jellegű hibák jelentkeznek a kijelzőn.

FIGYELEM! A BIOS / UEFI frissítése során minden lépést pontosan kell végrehajtanunk, mert még a legkisebb hiba is potenciálisan károsíthatja az alaplapot.

Bővítés

Gyorsan és költséghatékonyan felújítjuk meglévő számítógépét, hogy a megnövekedett elvárásoknak megfeleljen, mindezt egy új gép árának töredékéért.

Laptopok esetében a RAM és/vagy az SSD bővítés a jellemző. Míg a számítógépek esetében sokkal szélesebb körben van lehetőségünk a bővítésre. Az asztali számítógép bővítése számos módon lehetséges. Itt van néhány lehetőség:

Memória (RAM) bővítése:

További RAM hozzáadása növelheti a számítógép teljesítményét és hatékonyságát.

Merevlemez vagy SSD cseréje vagy bővítése:

Nagyobb tárolókapacitást biztosít vagy gyorsabb adatátvitelt eredményezhet.

Grafikus kártya frissítése:

Jobb teljesítményt nyújthat játékok vagy grafikai alkalmazások futtatásához.

Processzor (CPU) frissítése:

Egy erősebb processzor javíthatja a számítógép teljesítményét és gyorsaságát.

Hálózati kártya frissítése:

Jobb sebességet és kapcsolódási lehetőségeket biztosíthat.

USB portok bővítése:

További USB portok hozzáadása lehetővé teszi több eszköz csatlakoztatását.

Hangkártya frissítése:

Jobb hangminőséget nyújthat a zenehallgatás vagy a multimédiás tartalmak élvezetéhez.

Monitor bővítése:

További kijelzők hozzáadása a munkaterület kibővítéséhez vagy a többfeladatos munkavégzéshez.

Ezek csak néhány példa a számos lehetséges bővítési lehetőségre. 

Fontos azonban ellenőrizni a számítógép kompatibilitását és a szükséges technikai ismereteket, vagy szakembereink készséggel nyújtanak segítséget a bővítési folyamat során is.

Gyorsítás

Egy számítógép lassúságának számtalan oka lehet, és idővel bármely PC lelassulhat. De ne aggódjon, ez csak azt jelzi, hogy számítógépének professzionális segítségre van szüksége! Tapasztalt szakembereink segítségével gyorsan és hatékonyan felmérjük a problémákat, és optimalizáljuk rendszerét, hogy ismét a maximális teljesítményt nyújtsa.

Legyen szó:

  • a merevlemez tisztításáról,
  • a víruseltávolításról,
  • a rendszerfrissítésekről,
  • telepítésekről
  • bővítésről,
  • vagy más problémákról.


Mi biztosítjuk a szükséges szaktudást és szolgáltatásokat, hogy számítógépe újra lendületesen működjön. Ne hagyja, hogy a lassú teljesítmény korlátozza a produktivitását – bízza ránk a számítógépének optimalizálását, és tapasztalja meg a professzionális segítség erejét!

Alkatrész beépítés és csere

Tapasztalt számítógépes szervizként tisztában vagyunk azzal, hogy a problémák nem mindig szoftveres eredetűek. Időnként a hardver elemek hibásodnak meg, és ebben az esetben az elsődleges célunk a javítás. 

Az alapos diagnosztika és a szakértői vizsgálatok révén megpróbáljuk megtalálni és helyreállítani a hibás alkatrészeket. 

Azonban előfordulhat, hogy a javítás nem eredményes vagy gazdaságilag nem indokolt. Ilyen esetekben nincs más választásunk, mint az adott alkatrész kicserélése. Az alkatrészcsere folyamata során olyan minőségi és kompatibilis alkatrészeket használunk, amelyek garantálják a számítógép zavartalan működését és hosszú élettartamát. 

Célunk az ügyfeleink elégedettsége és a megbízható szerviz szolgáltatások nyújtása, és minden esetben törekszünk a legjobb megoldásra, legyen az javítás vagy alkatrészcsere, hogy ügyfeleink számára hibamentes és hatékony számítógép-élményt biztosítsunk.

Router beállítás

Az internetes szolgáltatások beállítása és hiba elhárítása terén számítógépes szervizünk teljes körű segítséget nyújt. 

Tapasztalt szakembereink helyszínen vállalják az internet beállítását, a hiba elhárítását és a hálózati konfigurációkat. Legyen szó router üzembe helyezéséről, internet beállítások finomhangolásáról, vagy akár wifi kiépítéséről és beállításáról, nálunk megtalálja a megoldást.

Bátran bízza ránk az internet hálózatával kapcsolatos kihívásokat. Szakértőink gondoskodnak a router helyes beállításáról, hogy maximális sebességet és megbízható kapcsolatot élvezhessen. Emellett segítünk a hálózati kártyák beszerelésében és cseréjében, hogy a számítógépe tökéletesen csatlakozzon a hálózathoz.

Minden ügyfelünk egyedi igényeire szabott megoldásokat kínálunk. A széles körű tapasztalatunk és szaktudásunk révén garantáljuk, hogy az internetkapcsolata stabil, megbízható és optimálisan konfigurált legyen. Hagyja, hogy szakértelmünk segítsen kihozni a legtöbbet az otthoni vagy irodai hálózatából.

Nyomtató hálózatba üzemelése

Az irodai és otthoni környezetben gyakran használnak különféle perifériás eszközöket, mint például szkennerek vagy nyomtatók, és a hálózati megosztásuk nagy előnyökkel jár. 

Képzelje el, milyen kényelmes, hogy azonnal kinyomtathatja bármilyen dokumentumot a közös hálózatra csatlakoztatott nyomtatóval, és nem kell USB meghajtón átmásolnia a fájlokat számítógépről számítógépre, vagy külön nyomtatót vásárolnia minden munkaterületre.

A perifériák hálózati megosztása révén egyszerűsítheti és hatékonyabbá teheti a munkafolyamatokat. A közös hálózati eszközök lehetővé teszik a dokumentumok gyors és egyszerű megosztását az irodában vagy otthon, így több felhasználó is hozzáférhet és használhatja azokat. Nem csak időt és erőfeszítést takarít meg, hanem a költségeket is csökkentheti, mivel nem szükséges minden munkahelyre különálló eszközt beszereznie.

Szakembereink segítségével könnyedén beállíthatja a perifériák hálózati megosztását, optimalizálva ezzel a munkafolyamatokat és növelve a hatékonyságot. Az eszközök hálózati konfigurációja és megosztása a számítógépek között azonnali nyomtatási és szkennelési lehetőséget biztosít, miközben a fájlok közvetlenül elérhetők a hálózatról.

Engedje, hogy segítségünkkel egyszerűsítse az irodai és otthoni munkavégzést, és élvezze a kényelmet, amelyet a perifériák hálózati megosztása nyújt.

Számítógép összeállítás

Az új laptop vagy számítógép vásárlása előtt számos tényezőt figyelembe kell venni, hogy az optimális megoldást találjuk a felhasználási célunkra. 

Az irodai alkalmazásokhoz szükséges gép más jellemzőket igényel, mint a tervezők vagy grafikusok számára készített konfigurációk. A játékosok pedig az egyre kifinomultabb és részletgazdagabb grafikai eszközök miatt keresik a legteljesebb konfigurációkat.

Miután tisztáztuk a célunkat, fontos kérdés, hogy mennyit szeretnénk befektetni az új laptopra vagy számítógépre. Ezután következik a részletek eldöntése, mint például a háttértár mérete, a ház színe, a kijelző mérete és a rendelkezésre álló csatlakozók típusa. Ezek az apróbb részletek alapján választjuk ki az adott gép konfigurációját.

Számítógép vagy laptop vásárlása előtt részletesen átbeszéljük ezeket a kérdéseket és segítünk a döntésben, ha bármilyen információra vagy tanácsra van szüksége. Az általunk nyújtott szakértelem segítségével kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet.

Amennyiben olyan egyedi számítógép konfigurációt szeretne, amely nem elérhető a boltok polcain, hanem az egyes elemekből kell összeállítani, szintén állunk rendelkezésére. Segítünk a legmegfelelőbb komponensek kiválasztásában és az egész gép összeépítésében, hogy pontosan az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelő gépet kapjon. Örömmel állunk rendelkezésére a személyre szabott, kiváló minőségű számítógép vagy laptop összeállításában!

Keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Legyen szó számítógép javításról, adatmentésről, vagy bármilyen technikai segítségről, bátran keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken: telefonon, e-mailben vagy személyesen! 

Szakértőink örömmel válaszolnak kérdéseire, és segítenek megtalálni a legjobb megoldást számítógépes problémáira. 

Ne habozzon, forduljon hozzánk, és hagyja, hogy szakembereink segítségével újra élvezhesse a zavartalan számítógép-használat élményét!