Laptop szerviz

Laptop javítás üzletünkben és szervizünkben személyesen vagy kiszállással a helyszínen.

Laptop szerviz

Laptop szerviz

Bízd ránk meghibásodott laptopodat, legyen az bármilyen típusú!

Professzionális laptop szervizünk Vecsésen gyors, pontos és megbízható szolgáltatást nyújt már 10 éve. Tapasztalt szakembereink számtalan laptop hibát képesek megjavítani, így biztos lehetsz benne, hogy készüléked jó kezekben lesz.

A javítás során a szervizes kollégák ügyelnek arra, hogy személyes adatai biztonságban maradjanak.

Háztól-Házig

Szervizünk futárszolgálattal házhoz hozza és visszaviszi laptopját, így kényelmesen intézheti a szervizelést otthonából.

Ingyenes Bevizsgálás

Kollégáink minden beérkező laptopot díjmentesen bevizsgálnak, hogy megtalálják a problémát, és javítási árkalkulációt készítenek.

Javítási Garancia

Teljes körű javítási garanciával vállaljuk laptopjának megjavítását, hogy nyugodt szívvel bízhasson szervizünkben.

Legnépszerűbb javításaink

Hozza vissza laptopja erejét és sebességét az alábbi szolgáltatásaink igénybe vételével,
amely garantálja a kiváló minőségű javítást és a maximális elégedettséget.

Laptop külső-belső tisztítás

A külső-belső tisztítás jelentős előnyökkel jár. 

A külső tisztítással eltávolítjuk a lerakódott port, a zsírfoltokat és az egyéb szennyeződéseket, így a laptop újra újszerűen néz ki. A belső tisztítás során pedig alaposan kitisztítjuk a hűtőrendszert, megszabadítjuk a ventilátorokat a por lerakódásától, ami segít a megfelelő hőelvezetésben és a hűtési hatékonyság javításában. 

Nemcsak esztétikailag javítja a laptop megjelenését, hanem hosszabb élettartamot is biztosít a hardvernek. 

A rendszeres tisztítás segít megelőzni a hűtési problémákat, melyek lassítást vagy meghibásodást okozhatnak. Emellett a tisztítás révén a gép hatékonyabban tudja elvezetni a hőt, ezáltal csökken a túlmelegedés kockázata.

Laptop külső belső tisztítás
Alaplap javítas - Laptop szerviz

Alaplap javítás

Rengeteg oka lehet annak, hogy egy készülék nem kapcsol be, vagy esetleg bekapcsol, de nem ad képet a kijelzőjére, és vannak olyan jelek is, amik sokszor egyszerű hibára utalnak, de javításukkal nem oldódik meg a hiba.

A laptop...

... nem kapcsol be!

Bekapcsol, de...

... nem ad képet!

A visszajelző ledek...

... nem világítanak!

Túl hosszú...

... a bekapcsolódási idő!

A problémák legnagyobb részét technikusaink ki tudják javítani. Az alaplap javítás díja tartalmaz egy alapos külső-belső laptop tisztítást is.

Zsanér javítás vagy csere

A javítási tapasztalataink alapján általánosságban elmondható, hogy az olcsóbb laptopok hamarabb, a drágábbak pedig később fognak eltörni. Illetve a minél vékonyabb a laptop, akkor jóval hamarabb eltörnek, mint hagyományos, esetleg üzleti vagy gamer társaik. 

Nagyon fontos megemlíteni, hogy ahol ragasztva van a kijelző, ilyenek jellemzően az ultrabook laptopok, a zsanér törése esetén, jó eséllyel a kijelző is el fog törni!

A zsanér törés esetén, ha esztétikusan szeretné megoldani a problémát, akkor a törött zsanér/burkolati elemek komplett cseréjével lehet javítani a készüléket, (ez többségében nem éri meg), vagy egy másik megoldás a javítás, ami gazdaságosabb, de kevésbé esztétikus eredmény érhető el.

Zsanér javítás Laptop szerviz

Csatlakozók cseréi

A laptop töltésére szolgáló töltő csatlakozó feszítésre, ütésre, külső behatásra nagyon könnyen kitörhet, ez laptopok esetében gyakori probléma.

Minden esetben egyedi elbírálás történik, vagyis bevizsgálás során állapítjuk meg, hogy a készülék DC csatlakozó cseréjét vállaljuk vagy sem.
A készülékek állapota és szerelhetősége típusonként eltérő lehet, ezért van szükség az előzetes bevizsgálásra.

A laptop...

... nem veszi fel a töltést!

A töltő kábel mozgatására...

... néha felvillan a töltést jelző lámpa!

Kijelző csere

Amennyiben laptopjának képernyője megrepedt azonnali intézkedés szükséges a további károk elkerülése érdekében.

Első lépésként kapcsolja ki és húzza ki a laptopot az áramforrásból, majd bízza ránk a probléma megoldását.

Technikusaink szervizünkben készséggel áll rendelkezésre.

Gyorsan és gondosan felmérjük a kár mértékét, és részletesen tájékoztatjuk Önt az álló lehetőségekről és a kapcsolódó költségekről.

Fontos számunkra, hogy a legmegfelelőbb megoldást ajánljuk, szükség esetén új, kiváló minőségű LCD-kijelzőt cserélünk a sérült helyett.

Ne habozzon, hozza el laptopját hozzánk, és visszaadunk egy tökéletesen működő laptopot!

Ventilátor csere, javítás

Ventilátor csere / javítás

A ventilátor a CPU, GPU és az alaplap hűtését szolgálja, a hideg levegőt cirkuláltatja a szellőzőnyílásokon keresztül. Ha a laptop ventilátora meghibásodik, vagy egyáltalán nem működik, komoly problémák léphetnek fel, mint például a túlmelegedés vagy a hirtelen leállás. A hő hatására a laptop teljesítménye is lelassulhat, ami kedvezőtlenül befolyásolja a laptop élettartamát.  

Ha a laptop ventilátora nem működik, ne aggódjon, segítünk megoldani a problémát!

Egy ilyen hiba hátterében számos ok állhat. Néhány esetben a megfelelő szoftveres lépésekkel egyszerűen kijavítható, azonban előfordulhat, hogy a hardverrel kapcsolatos okok a háttérben, ami kézi beavatkozást igényelhet.

Amennyiben nem tudja megoldani, szervizünkben kollégáink készséggel segítenek! Gyorsan és megbízhatóan diagnosztizáljuk a hiba okát, és ha szükséges, a ventilátor cseréjével visszaállítjuk laptopja tökéletes hűtését.

Statikai javítás

A laptoptok különböző műanyag részei, nagyon könnyen megrepednek akár már kis terhelés hatására is. Ezért fontos, hogy ezeket a repedéseket ki tudjuk javítani, és megakadályozzuk azok tovább repedését.

10 éves gyakorlattal várjuk a törött burkolatú laptopodat! Két hatékony módszer áll rendelkezésünkre a törött laptop javítására: 

  1. Cseréljük a burkolatot vadonatújra, ennek az előnye, hogy esztétikusabb eredményt kapunk, viszont drágább megoldás ill. sok esetben a burkolat nem szerezhető be. Súlyos sérülés esetén csak burkolat cserével oldható meg a javítás.
  2. Ragasztással hozzuk vissza eredeti állapotába. Előnye a kedvezőbb javítási költség, hátránya viszont, hogy a javítás helye látható marad, így esztétikailag kifogásolható lesz a laptop. 

Szervizünk profi technikusai tökéletes megoldást kínálnak a laptopod szépségének és megbízhatóságának helyreállítására.

Bízd ránk az értékes laptopod, és elégedett leszel az eredménnyel!

Operációs rendszer telepítés

Az operációs rendszer kulcsfontosságú szerepet tölt be a számítógép működésében, mivel felelős az irányítási és irányítási feladatokért. 

Ez magában foglalja a folyamatok kezelését, az erőforrások megosztását és a memóriaallokációt. Ez gondoskodik arról, hogy a számítógép erőforrásait hatékonyan és megfelelően használja ki, hogy a működő futó alkalmazások és felhasználói munkamenetek a rendszerben stabilan és megbízhatóan működjenek.

Szakértő technikusaink biztosítják a problémamentes telepítést, így újra megtapasztalhatja a számítógépe sebességét és hatékonyságát.

Látogasson el hozzánk, és tegye laptopját újra naprakésszé az operációs rendszer telepítés szolgáltatásunk igénybe vételével.

Memória bővítés

Optimalizálja laptopja teljesítményét a memória bővítésével!

Szervizünk szakértői segítségével könnyedén növelheti a RAM kapacitását, így gyorsabban és jobb munkavégzésre lesz képes.

A megnövelt memória lehetővé teszi, hogy zavartalanul és gördülékenyen dolgozzon vagy szórakozzon.

Ne érje be kevesebbel, lépjen egy magasabb szintre a laptopja magasabb teljesítményével!

Látogasson el hozzánk, és bővítesse memóriával a számítógépét, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki belőle!

SSD / HDD bővítés vagy csere

Amennyiben laptopjában a HDD-t SSD-re cseréljük, különösen a régi laptop merevlemezeire jellemző, hogy a legtöbb esetben lecsökkenti a Windows rendszerindításához, a programok betöltéséhez, a videók szerkesztéséhez, a játékokhoz, a nagy mennyiségű fájl átviteléhez stb. szükséges időt.

Két fő előnye az SSD-re váltásnak:

  1. Gyorsabb sebesség: Az SSD lemezek sokkal gyorsabb sebességet kínálnak, mint a hagyományos HDD-k, például a szabványos HDD olvasási sebessége általában 80-160 MB/s, míg az SSD eléri a 200-500 MB/s-t. Emellett a NVMe SSD maximális olvasási sebessége 3500 MB is meghaladhatja.
  2. Kevésbé sérülékeny: Az SSD-k nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket, így sokkal nagyobb biztonságban tudhatjuk adatainkat a meghajtó ütése vagy a véletlen sérülése következtében.

Mindemellett az SSD-k könnyebbek, csendesebbek, tartósabbak, kevesebb hőt termelnek és kevesebb energiát fogyasztanak.

Billentyűzet csere

A billentyűzet meghibásodása gyakori probléma a laptopoknál. A gyakran használt billentyűk ragadóssá válnak, teljesen elakadnak vagy leesnek. 

A legtöbb laptopon ki lehet cserélni a billentyűzetet, azonban a laptoptól függően egyes billentyűzetek könnyebben cserélhetők, míg mások nehezebben.

A laptop billentyűzete nem javítható alkatrész, ezért ezt a meghibásodás esetén ki kell cserélni még abban az esetben is, ha egyetlen gomb hibásodik meg.

Általánosságban elmondható, hogy minél drágább és jobban felépített laptop, annál nehezebben lehet cserélni a billentyűzetet anélkül, hogy a gépet megsértené.

Javasoljuk, hogy a laptopja billentyűzet cseréjét bízza képzett kollégáinkra.

Adatmentés, adat-helyreállítás

Adatmentés, adat-helyreállítás

Az adatmentés a fájlok és mappák másolása vagy archiválása abból a célból, hogy adatvesztés esetén vissza lehessen állítani őket.

Az adatvesztést számos probléma okozhat, kezdve a számítógépes vírusoktól a hardverhibákon át a fájlsérülésig, a tűz, árvíz vagy lopásig (stb.).

Ha az adatok egy személyi számítógépen vannak, elveszítheti a kulcsfontosságú fájlokat, képeket, zenéket stb., amelyeket nehéz lenne pótolni.

Az adat-helyreállítás az elveszett, véletlenül törölt, megsérült vagy sérült adatok helyreállításának folyamata.

Az adatokat fizikai vagy logikai sérült tárolóeszközökről, például: belső vagy külső merevlemez-meghajtókról (HDD-k), szilárdtestalapú meghajtókról (SSD-k), USB flash meghajtókról, mágnesszalagokról, CD-kről, DVD-kről és más elektronikus eszközökről mentjük.

Vírus irtás és laptop védelem

Ha a víruskereső felugró üzenetben jelzi, hogy a rendszer vírust észlelt, az jó hír. A víruskereső észlelt egy vírust, és valószínűleg felszólítás nélkül eltávolította azt. Más szóval, a számítógép normál használata során megjelenő „vírus észlelve” üzenet nem feltétlenül jelenti azt, hogy a vírus van a gépén. Ha ilyen üzenetet lát, akkor valószínűleg egy fertőzött weboldalt keresett fel, vagy egy káros fájlt próbált letölteni. Próbálja meg elkerülni az ilyen oldalakat a jövőben.

Nagyobb a probléma, ha számítógépe rosszul működik, nem tudja megnyitni képeit, fájljait, a weboldalak furcsán működnek, vagy olyan helyeken jelennek meg hirdetések, ahol általában nem kellene, akkor valószínűleg valamilyen új rosszindulatú program van a számítógépén.

A kémprogramok követni fognak mindent, amit csinál, vagy átirányítja a keresést olyan helyekre, ahová nem szeretne menni. A vírus megfertőzi a böngészőt, sőt a Windowst is, és a zsarolóprogramok megpróbálják lezárni a számítógépen tárolt adatokat. 

Ilyen esetekben azonnali vírus eltávolításra van szükség, mivel a vírus rövid idő alatt egyre nagyobb kárt okoz! Keressen minket bizalommal!

Vírus irtás és laptop védelem
Egyéb laptop javítások

Egyéb laptop javítások

A fent említett problémák csak a leggyakrabban előforduló szervízünkben megforduló hibákra tér ki. Ezenkívül még számtalan más kéréssel is hoznak be szervízünkbe laptopot.

Amennyiben Önnek is problémája akad a számítógépével, forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink szívesen állnak a rendelkezésére.